Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki sezonun ilk antrenmanına Brezilya’dan bugün dönecek Lima dışındaki eski-yeni tüm oyuncular katıldı. Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Hüseyin Eryüksel ve yöneticiler de antenmanda hazır bulundu. Birbirleriyle hasret gideren yeşil-siyahlı futbolcular tesislere yerleştirilen geçen sezonun şampiyonluk fotoğraflarını da ilgiyle inceledi. İlk çalışma öncesi sezonun hayırlı olması dileğiyle kurban da kesildi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, yeni transferlere kefil olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, “Denizlispor’dan alınan Emin, Güray ve kaleci Evren genç yaşta Süper Lig’de forma giydi. Emin ve Güray Bank Asya 1. Ligi’nin en iyileri arasında gösteriliyor. Süper Lig’de de başarılı olacaklarından kuşkum yok. Evren, kalitesine güvendiğim bir kaleci. Mersin İY’den gelen Çağdaş’ı tartışmaya bile gerek yok. Ben bu arkadaşlara inanıyorum. Taraftarımız da inansın” dedi. Akhisar Belediyespor, 15 gün ilçede çalıştıktan sonra kamp ve bir dizi özel maç oynamak üzere Avusturya ya da Slovenya’ya gidecek. Azerbaycan’da planlanan ikinci kampı iptal eden Akhisar Belediyespor, lig öncesi son rötuşlarını, TSYD İzmir Şubesi’nin düzenleyeceği turnuvadada yapacak.

ANTRENMANDA FERHAT SÜRPRİZİ

Akhisar Belediyespor, sezonun ilk çalışmasını tesislerinde yaparken Sivasspor’dan ayrılan Ferhat Bıkmaz da yeni transferler Emin, Güray, Çağdaş Evren’le birlikte antrenmana katıldı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun genç milli takımlardan tanıdığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak. Genç milli formayı 55 kez giyip 2005 yılında Avrupa Şampiyonu olan U 17 Milli Takım’da da Nuri Şahin, Caner Erkin, Onur Kıvrak gibi isimlerle birlikte oynayan gurbetçi futbolcu, 2009 yılında sözleşme imzaladığı Sivasspor’da 8 maçta şans buldu.


HA (SSA)