Real Madrid takımının Amerika promotörlüğünü yapan 'World Football Challenge" şirketi bu sene yeni bir marketing uygulaması yaparak Real Madrid'li oyuncuları yakından görme fırsatı isteyen seyircilere günlüğü 386 dolar olan, içerisinde 'Real Madrid' antrenmanı, oyuncularla resim çektirme ve 'Real Madrid' takımı ile kamp yerinde akşam yemeği olan bir paket sunuyor.

Los Angeles şehrinde latin kökenli futbolseverlerin çokluğundan yola çıkılarak düşünüldüğü söylenen bu durum 'Real Madrid' i şehrin dort bir tarafından görmeye gelen taraftarlarını şaşkına uğrattı.

'MOURINHO İLE 3 GÜN 600 DOLAR

'World Football Challenge' şirketi ayrıca 'NSCAA' ile ortak olarak düzenledikleri 'Amerika'da futbol antrenörlüğü yapan kişilere de 3 gün boyunca sürecek olan ve Jose Mourinho tarafından verilecek seminere katılıp 3 kere Real Madrid takımı ile antreman yapma olanağı sunuyor. Bu paketin ücreti 600 DOLAR

CRISTIANO RONALDO'YA BÜYÜK İLGİ

Real Madrid takımının şüphesiz en onemli ismi olan Cristiano Ronaldo Amerikalı taraftarlarin sevgilisi. David Beckham'ın dünyadaki şöhret tantını sallayan Ronaldo, Amerika'da gördüğü büyük ilgi neticesinde sok oldu. Antrenman bitişini bekleyen yaklaşık 1000 kadar taraftarın arasına girerek imza dağıtan Ronaldo sergiledigi mutevazi tavırları ile hayranlarının büyük beğenisini kazandı.


BT(UD/FG)