Başlama saati 21.00 olan konseri yaklaşık 5 bin Yalın hayranı izledi. Konserin başlamasına saatler kala denizden teknelerle mekana ulaşan Yalın hayranları kapılarda uzun kuyruklar oluşturdu. Yalın konsere yeni albümünün ilk şarkısı olan 'Dadadadan' ile başladı. Binlerce hayranı tüm şarkılarında sanatçıya eşlik etti. Turkcell Kuruçeşme Arena’yı dolduran sevenlerini 'En Mükemmel Misafirim' ile selamlayan Yalın, konserde 2 saati aşkın süre sahnede kaldı.


'Meleklerin Sözü Var' şarkısında Yalın'ın sahneden yaktığı çakmağa tüm hayranları karşılık vererek mekanı bir ışık şölenine dönüştürdü. Yalın hayranları, Yalın'ı bise çağırdı. Yalın konserine Ozan Çolakoğlu albümünde yer alan hiti 'Kalpten Dudaga' ile son verdi.


Yalın, konseri için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque Du Soleil'in ışık tasarımcısı’nın hazırladığı sahne şovları büyük beğeni topladı. Yalın konser için hazırlattığı özel sahnesinde 10 kişilik orkestrasıyla sahne aldı, 23 şarkı seslendirdi. Konserde Bengisu Gürel tarafından özel olarak tasarlanan 3 farklı kıyafetle sahne aldı.


EG (MK) (FOTOĞRAF)