Yalova Belediyesi’nin düzenlediği 19 Temmuz Yalova’nın Kurtuluş Şenliği Osmanlı Parkı’nda gerçekleşti. Şenlik kapsamında ünlü pop müzik sanatçısı Funda Arar ise verdiği konserle Yalovalıları mest etti. Kutlamalar Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ın konuşması ile başladı. Başkan Koçal, Yalova’nın kurtuluşunda şehit olanları saygı ve sevgi ile andıklarını kaydetti.

Yalova Valisi Esengül Civelek ise, “Bu toprakların kazanılması için canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye ünlü pop müzik sanatçısı Funda Arar çıktı. 2012 Sessiz Sinema isimli albümünden ‘Var Mısın’ isimli şarkı ile sahneye çıkan Arar, seslendirdiği şarkılarıyla Yalovalıları coşturdu. Şarkılarını Yalovalılar için seslendiren sanatçının konseri yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Konser sonunda Başkan Koçal, etkinliklere katılımından dolayı Funda Arar’a çiçek ve plaket verdi. Kutlamalar havai fişek gösterileriyle son buldu.

 

SG (FK/RT)