Bugüne bakacak olursak : Radyo Anılar  FM 93, Güneş Dergisi ve Ajanda Rehber  ile basın-yayın sektöründe basamakları hızla tırmanan, yenilikçi ve üreticiliğiyle vatandaşlarımızın yakından tanıdığı bir isim..

Tabii ki Rıza Atamtürk !..



                           ŞİMDİ DE DÜĞÜN SALONU YÖNETİCİLİĞİ  
2012 yılına ait  Ajanda Rehber’i  önceki haftalarda piyasaya çıkardıktan sonra derin bir oh çeken Rıza Atamtürk, kısa da olsa bir tatil yapıp yorgunluk atmaya firsat kalmadan, bu defa da kendini değişik bir branşın içinde buldu.

Atamtürk,  Radyo ve Dergi  işine ilaveten  artık Düğün salonu işletmeciliği de yapacak..  Düğün salonunun adı ise, hepimizin bildiği ve defalarca gittiği bir yer olan ELITE  EVENT HOUSE..  Hamburg’un    en modern düğün salonlarından biri olan ELITE’de  „Pazarlama Müdürü“ olarak  görev yapacak olan  Rıza Atamtürk’ün, geniş tecrübesi  ve sayısı onbinlerle ölçülebilecek  tanıdık  çevresiyle  başarılı olacağına kesin gözle bakılıyor.



İLK İCRAATINDA MEDYA İLE  MÜZİK GRUPLARINI BİR ARAYA GETİRDİ


Göreve başlar başlamaz  ileriye yönelik projelerin hazırlığına başlayan Atamtürk,  Hamburg’ta ilk defa görülen bir uygulamaya da imzasını attı. Bu yenilik ise, bölgedeki gazeteciler ile müzik gruplarının temsilcilerini  yemekli toplantıda bir araya getirmesiydi.

Medya  dünyasından Avrupa Postası (Hüseyin Dörtyol, Mehmet Atak), Hürriyet (Kemal Doğan), Sabah (İkbal Özakıncı), Post-Türkiye- Europa Haber (Erdal Altuntaş- Namık Kemal Alıcı),  Kanal D (Yakup Askerzade , Radyo Anılar-Güneş (Arif Atamtürk- Fehime Şahin Yılmaz)‘ın katıldıkları tanıtım toplantısında, orkestra  ve müzik gruplarından şu isimler hazır bulundu:
……

Ramazan  Yavuz - Yavuz  Kardeşler   

Şener  Yıldız
               
Hüsamettin  Özdemir -  Arkadaşlar Orkestrası

Atilla  Yusufoğlu -  Grup Mozaik

Atilla & İbo

Atakan  Can - İmaj Video

İsmail  Yılmaz
                       
Pınar  Ergin - Piyanist şantöz   

Ufuk -  Grup Karizma

Nihat   Karacan  - Klarnet       

Ferkamaz -   Grup Karizma

Ali   Çakır -  Maxim
       
Yücel   Acar -  Grup Mavilim
   
Barış   Demir  - Grup Yaren

Murat  Mavilim - Grup Mavilim
   
Abedin - Ertekin - Nuance

Erkan   Karatekin
SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE İNDİRİMLİ TARİFE

Elite Düğün Salonu’nun biri 1200 metrekare ve 1000 kişilik, diğeri 400 metrekare ve 400 kişilik olmak üzere 2 bölümden oluştuğunu, 15-20 kişilik mutfak ve hizmet personeli bulunduğunu, 7 renkli dekorasyon, 260 araçlık park yeri, mescit, helikopter alanı, Limuzin araba ve yeterli havalandırma imkanına sahip olduğunu belirten ve  medya ile orkestralardan yardım beklediğini  ifade eden  yeni pazarlama müdürü Atamtürk, yenilikleri ise şu sözlerle dile getirdi:

„Tanıtım broşürleri ve afişler hazırlıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarına indirimli tarife uygulayacağız. Düğün için salonlarımıza gelen her davetliye, ileride kullanmak üzere 200 Euro’luk Hediye Çeki  sunacağız. Amacımız yeni sistem değişikliği ile daha iyi hizmet sunmaya yöneliktir.”

MÜZİK GRUPLARI ELEMANLARI’NIN İSTEKLERİ

Afgan usulü hazırlanan yemeğin  ardından başlayan toplantıda, hem gazeteciler hem de müzik gruplarının temsilcileri dilek ve temennilerini dile getirdiler. Müzisyenler,  ilk defa olarak toplu şekilde bir araya gelmekten dolayı memnuniyetlerini açıklarlarken, isteklerini ise şu sözlerle ortaya koydular:

“ Yemeklerin Türkçe konuşan  aşçılar yönetiminde bizlerin damak tadında olması, hizmet kadrosunun arttırılması, sahnede sanatçılara ait yerlerin işgal edilmemesi, ses düzenin tüm salona göre ayarlanması, takılardan sonra düğün pastasının hemen kesilmesi vs.."

Toplantının sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden  ve “İki karpuz bir koltuğa sığar mı ?” sözünün aksine, bir koltuğa 2 değil 4 karpuzu sığdıran Pazarlama Müdürü Atamtürk, ortaya konulan şikayet ve temennilerle mutlaka ilgileneceği sözünü verdi.