Selçuk A. 2004 yılında askerden döndükten sonra merkez İlkadım İlçesi'nde oturan ablasının yanında kalmaya başladı. O tarihte 8 yaşında olan ablasının kızı T.O.'yu elle taciz ettiği iddia edilen Selçuk A., bunu zaman zaman sürdürdü. Selçuk A., geçen yıl Mayıs ayında T.O.'ya evde kimsenin olmadığı bir sırada tecavüz etti. Selçuk A.'nın tehditine rağmen T.O. bu olayı annesine anlattı. 32 yaşındaki anne F.O. polise giderek kardeşinden şikayetçi oldu. Selçuk A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez hakim karşısına çıkan sanık, suçlamaları kabul etmedi. Genç kızın öz yeğeni olduğunu dile getiren Selçuk A., "Erkeklerle gezdiği için kendisine bir tokat attım. O da bana bu suçlamalarda bulundu. Ben suçsuzum beraatimi istiyorum" dedi. Duruşmaya gelmeyen ancak daha önceki duruşmalarda ifade veren T.O. da, soruşturma aşamasındaki ifadelerini değiştirerek dayısına iftira attığını söyledi. Anne F.O. da kızının bir hafta önce evden kaçtığını dile getirerek, "Kardeşimin böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Kızım ona iftira atmıştır. Şimdi de evden kaçtı. Şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme, genç kızın olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğunu belirterek, Selçuk A.'yı öz yeğenini çeşitli zamanlarda sürekli taciz ve tecavüz etmekten 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Kararın açıklanmasının ardından duruşma salonunda bulunan sanığın annesi Nurhan A., sinir krizi geçirdi. Baygınlık geçiren kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.