Yalvaç'taki, Süleyman Demirel Üniversitesi Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finans Bölümü'nde öğrenim gören 25 öğrenci, bugün öğle saatlerinde Yatağan'a geldi. Öğrenciler, ilk olarak, içtiği zayıflama hapından öldüğü ileri sürülen okul arkadaşları Yeşim Kılıç'ın Yeni Mahalle, İnönü Bulvarı'ndaki evlerinde ailesini ziyaret edip, başsağlığı diledi. Kızını dün toprağa veren Gül Kılıç, öğrencilere sarılıp, "Yeşim'imin kokusunu getirdiniz. Kızımı en son kim gördü? O gözlere bakmak istiyorum" diyerek, ağladı. Acılı annenin sözleri nedeniyle duygusal anlar yaşayan öğrenciler de gözyaşları tutamadı.

Ağabey 22 yaşındaki Yalçın Kılıç ise sadece "Kardeşimi niye getirmediniz?" diyebildi. Daha sonra baba 41 yaşındaki Vahit Kılıç, oğlu Yalçın Kılıç ve öğrencilerle birlikte Yatağan Şehir Mezarlığı'na gidip, kızın mezarı başında dua etti.

Öte yandan Yatağan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde Kılıç Ailesi'nin evine gidip, ölen kızlarının zayıflamak için kullandığı biber ilacı ile bitki çaylarından incelenmek üzere numune aldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, daha sonra geç kızın zayıflama uğruna canından olduğu biber ilacını aldığı Yatağan'daki aktarda da inceleme yaptı.



CY(AÖ/SS)