Barbaros Bulvarı’nda saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda 34 GC 5499 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Duman ile 34 TBE 39 plakalı ticari araç şoförü Zeynettin Sağlam arasında yaşanan yol verme tartışması, bıçaklı kavgaya dönüştü. Araçlarından inen iki sürücü bir anda kavga etmeye başladı. Daha sonra taksi şoförü Zeynettin Sağlam, aracından aldığı bıçak ile Ali Duman’ı sırtından yaraladı. Kanlar içinde kalan Ali Duman’a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Beşiktaş Meydanı’na yaklaşık 500 metre mesafede yaşanan olayda yaralıya, yayalar ve çevre esnafı yardım etti.


Sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Bölgede ambulans olmaması nedeniyle sağlık ekipleri geç kalınca, Ali Duman'ın yarasına bir gencin üzerinden çıkardığı penye ile tampon yapıldı. Yaralı sürücü, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Duman'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Bıçağı yere atarken eli kesilen taksi şoförü Zeynettin Sağlam da aynı hastaneye kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen Zeynettin Sağlam, polis merkezine götürüldü.


Olay yerine gelen ticari aracın sahibi, “Olan olmuş. Allah beterinden saklasın. İnsanlık halidir. İnsan ölebilir de” dedi. Bir kadın “Bu kadar duyarsız olmayalım. Aynı olay senin başına da gelebilir” diyerek araç sahibine tepki gösterdi.