THY Basın Müşavirliği konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“THY, 15 Mart 2012 tarihinde THY Teknik A.Ş.’nin hangarında gerçekleşen uçak giydirme projesi ile iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında görülen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek Stevie Ödülleri’nde, “En İyi Kurumiçi Etkinlik” dalında gümüş ödüle layık görüldü. THY, son yıllarda yakalanan başarının asıl sahibi olan çalışanlarına, teşekkürünün bir ifadesi olarak, filosundaki bir Boeing 737-800 uçağını, çalışanlarının yaklaşık 17 bin fotoğrafıyla süslemişti.

Uçağın lansmanı, yaklaşık 1.500 THY çalışanın katılımıyla, tüm çalışanların canlı olarak izleyebildiği görkemli bir tören eşliğinde gerçekleştirilmiş, lansmanın ardından uçak, yurtiçinde ve yurtdışında, 1 yıl süreyle bir çok destinasyona uçarak bu özel projeyi milyonlarca kişiye tanıtmak üzere tekrar filoya dahil edilmişti.

3 Bin 200 başvurunun yapıldığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde ödül alan şirketleri, bu yıl çeşitli ülkelerden 300'den fazla yöneticiden oluşan bir jüri heyeti belirledi. Ödüller, 15 Ekim 2012 tarihinde Güney Kore’nin başkenti Seul’de Ritz-Carlton Hotel’de düzenlenecek gala ile sahiplerine takdim edilecek.”

FK (MK) (FOTOĞRAF)