Vakıflar Köyü yolu üzerinde bulunan bir restoranda düzenlenen veda niteliğindeki iftara, Konya’nın Akşehir İlçe Kaymakamlığı’na tayin edilen Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, AK Parti Milletvekili Özlem Yemişçi, 5’inci Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 5 yıldır Çorlu’da Kaymakam olarak görev yapan Ali Dursun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Baysan, "Çorlu ve bizleri hatırlaması için ise bu hediyeyi kendisine takdim etmek istiyorum" dedi, daha sonra da özel olarak yaptırılan som altından olan tabak ve ibriği hediye etti.

Kaymakam Ali Dursun hediye için teşekkür ettiğini ifade ederek, "Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarına ve Çorlu halkına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Dursun ve Baysan davetliler birlikte yemek yedi. Hediye edilen som altın ibrik ve tabığın fiyatını, belediye yetkilileri açıklamaktan kaçındı.



MY(LK/SS)