Afşinbey Mahallesi TOKİ Konutları'nda oturan iki çocuk annesi E.E., dün Honaz Polis Merkezi'ne giderek, eşinin kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Ayrıca genç kadın, eşi Gökhan E.'nin sürekli şiddet uygulamasının yanı sıra uyuşturucu ticareti de yaptığını söyledi. Bunun üzerine Honaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, E.E. ile eşi Gökhan E.'nin yaşadığı eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 15 uyuşturucu hap ile 300 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi. Evde bulunamayan Gökhan E., polis tarafından aranmaya başlandı.

4 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞLAR

Çiftin daha önce yapılan başka bir operasyon kapsamında, 'uyuşturucu ticareti yapmak'tan tutuklandığı ve 8 ay cezaevinde yattıktan sonra 4 ay önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Daha önce Kocabaş Beldesi'nde oturan ve Honaz İlçesi'ne taşınan çiftin, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu yerde ev kiralamaları dikkat çekti. E.E.'nin eşinden şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, kadın koruma kararı alındı.



RÇ(AÖ/CK)