İnegöl'de, siyasi parti gençlik kolları, ülkü ocakları, İnegölspor taraftarlar platformundan yaklaşık 200 gencin katıldığı teröre lanet yürüyüşüne izin verilmedi. Emniyet Müdürlüğü'nden resmi olarak izin alınmaması nedeniyle topluluğun yürüyüşü başlamadan polis tarafından engellendi. Yürüyüşün geç saatlerde düzenlenmesi nedeniyle yasa gereği yürüyüş durduruldu.

İnegöl AVM önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', şeklinde  örgüt aleyhine sloganlar attılar.  Gençlerle İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri arasında yaşanan izin sıkıntısı nedeniyle, kısa süreli tartışma meydana geldi. Emniyet ekipleri grubun bulunduğu yerde geniş güvenlik önlemleri aldı.

İnegöl AVM önünde başlayan yürüyüşün durdurulması nedeniyle bulundukları yerde grup adına bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Gençlik kolları başkanı Fırat Akten, "Son günlerde artan olaylar yine canlar almakta ocaklarımıza ateş düşürmektedir. Mübarek Ramazan ayında bile durmak bilmeyen bölücü hainler en son bu sabaha karşı 8 vatan evladını daha şehit etmişlerdir. Ramazan ayı gibi islam alemi için en mübarek olan bir ay da dahi Mehmetçiklerimize saldırılar yapan kurşun sıkanları İnegöl gençliği olarak esef ve nefret ile kınıyoruz. Devlet artık bu savaşı görmelidir.