21 yaşında şehit olan Yıldız'ın Bahçelievler'de oturan ailesi ve arkadaşları uzun bir konvoy eşliğinde cenazeyi karşılamaya gitti. Yeşilköy'deki Askeri Havalimanına getirilen cenaze büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.


Pist kenarına dizilen kalabalık tekbir getirirken, Şehit Er Yıldız'ın anne, baba ve kız kardeşi gözyaşı döktü. Cenaze yine konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere baba evine götürüldü. Burada da büyük bir kalabalık bekliyordu. Şehidin ailesinin oturduğu sokağa dev bir Türk bayrağı ve Şehit Osman Yıldız'ın posteri asıldı. Şehidin Annesi Zeynep, Babası Zafer, kız kardeşi Zeynep Türk bayrağına sarılı tabuta dokunup gözyaşı döktü. Dua edilip helallik alınmasının ardından Şehit Piyade Er Osman Yıldız'ın cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii'ne götürüldü.


Yaklaşık 200 kişiden oluşan kalabalık Bahçelievler Soğanlı'dan Ataköy'e kadar yaklaşık 5 kilometreyi yürüdü. Grupla çevrede önlem alan polis arasında zaman zaman gerginlik yaşanırken çevredeki vatandaşlar yürüyüş yapanlara destek oldu. Yürüyüş nedeniyle Soğanlı Ataköy yönünde trafik bir süre durdu. Grup camiye kadar olaysız yürüdü.


ÖA -UC (MK) (FOTOĞRAF)