TAV Havalimanları Holding çalışanları, holding binası önündeki açık otoparkta düzenlenen ve “TAV Fest” adını verdikleri bu gösteri ve eğlence sırasında, paten, langırt, lastik değiştirme yarışması, araç kullanma gibi çeşitli etkinliklere de katıldılar. Saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılan bu etkinlikler sırasında TAV çalışanları, “Yoğun iş temposundan biraz olsun ayrılıp değişik bir gün geçirdik. Yöneticilerimize teşekkürler” dediler.

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya ‘nın yanında kopilotluk yapan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, gösteri sonrası yaptığı açıklamada, “ Gerçekten yaşamak lazım. Adrenalin en üst seviyeye çıkıyor. Heyecanlanmadım desem yalan olur “ dedi.

2012 Katar Ralli ŞampiyonasınI kopilotu Nehir Yılmaz ile birlikte ikincilikle tamamlayan Burcu Çetinkaya da TAV’ın kendisine Katar yarışlarında sponsorluk yaptığını ve daima yanlarında olduğunu belirterek, “TAV bana gerçekten çok yardımcı oldu. Beni bir an olsun yalnız bırakmadı. İnanın Katar’daki Katarlı yarışmacılardan bile daha rahattım” dedi.

Burcu Çetinkaya Katar’da kazandığı ikincilik kupasını da gösteri sonrası TAV’a armağan etti.

FK (MK) (FOTOĞRAF)