Sipina Bifida rahatsızlığı nedeniyle belden aşağısı felç olan ve Amiral Turgutreis İlköğretim Okulu anasınıfına devam eden 5 yaşındaki Bedirhan Atan için Forever Club Otel’in başta yemek yenen bölümler olmak üzere çeşitli yerlerine kapak toplama kutuları konuldu. İki yıl içinde 10 binden fazla kapak toplandı. Okula annesinin kucağında gidip gelebilen Bedirhan’a akülü tekerlekli sandalye alınabilmesi için toplanan kapaklar kamyonetle Bedirhan’ın okuluna gönderildi. Kapaklar cuma günü de İzmir’de bulunan Omurilik Felçlileri Vakfı’na gönderilecek.

Bir hafta önce tatil için Hollanda'dan Bodrum'a gelen 22 yaşındaki Mariska Kuiper, "Plastik kapakların toplandığını gördüğümde ilgimi çekti. Otel yetkileri ile görüştüğümde bedensel engelli Bedirhan Atan için toplandığını öğrendim. Kampanyaya destek vermek için otelde bulunduğum süre içinde plastik kapakları toplama kutularına attım" dedi.

Forever Club Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tarım, 2 yıl önce kapak toplamaya başladıklarını belirterek, "Kapakları toplamaya başlarken gerçekten ihtiyacı olan birine destek olmak istedik. Daha sonra Bedirhan Atan'ın durumundan haberdar olduk. 2 yıl boyunca topladığımız 10 bini aşkın kapağı, okulunda başlatılan kampanyaya yönlendirdik. Kampanyamızı bugün sonlandırdık. 10 bini aşkın kapağı Atan'ın okuluna teslim ediyoruz. Umarız okulunda da gerçekleştirilen kampanya ile Bedirhan akülü sandalyesine kavuşur" dedi.



NK(İÖ/CK)