Kaza saat 11.30 sıralarında, Antalya- Isparta Karayolu'nun 50'nci kilometresinde yer alan Karacaören Baraj göletinde meydana geldi. Kolundaki sakatlığı nedeniyle malülen emekli olan Hasan Karaca, ilköğretim okulu öğrencisi oğlu Mustafa Karaca ile birlikte Almanya'dan gelen misafirlerini karşılamak için 32 DR 702 plakalı otomobil ile Isparta'dan Antalya Havalimanı'na geldi. Misafirleri Julian Von Verder'i havalimanında karşılayan baba- oğul, tekrar Isparta'ya gitmek üzere yola çıktı.

TAKLA ATIP GÖLETE UÇTU

Karacaören Barajı göleti kıyısındaki bir restoranda yemek yiyen baba- oğul ile Alman misafirleri, yemek ardından yola çıktı. Restorandan 300 metre uzaklıkta Hasan Karaca'nın kontrolünden çıkan otomobil, takla atarak baraj göletine uçtu. Julian Von Verder otomobilin açık camından fırlayıp yol kenarına düşerken, baba- oğul araçla birlikte sulara gömüldü.

Kazayı gören restoran çalışanları ve çevredekiler halat bağladıkları otomobili sudan çıkarmaya çalıştı. Otomobilin bir kısmını çıkaran çevredekiler, baba ve oğulun cesedini ve araç içerisinden çıkarttı. Julian Von Verder, burnu bile kanamadan kazayı atlattı.

Bucak Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Julian Von Verder ifadesine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, baba- oğulun cesedi olay yerindeki incelemenin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.