"3 PUAN ÇOK ÖNEMLİ"

Yoğun bir şekilde hazırlandıkları maçın saatini beklemeye başladıklarını vurgulayan taraftarlardan sorumlu yönetici Tamer Aktaş, galibiyetin çok önemli olduğunu, taraftarlarından takımlarını yalnız bırakmamasını isterken şöyle konuştu:

"Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Kendi sahamızda kazanacağımız 3 puan bizim için çok önemli.  Maçın derbi olması her iki takımı da ciddi manada ateşleyecek. Zor maç olacağını biliyoruz. Ama kazanmak içinde oyuncularımız sahada büyük mücadele verecek. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacağız."

"SAHAMIZDA YENİLMEDİK"

Orduspor'un bu sezon sahasında oynadığını karşılaşmalarda yenilmediğine de dikkati çeken Tamer Aktaş, "Taraftarımızla her maçtan puan aldık. Gönül isterki bu sezon sonuna kadar devam etsin. Hers taraftarımızı mor beyaz kaşkolu, şapkasıyla tribünlerde yerini alıp centilmence takımını desteklemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

MUHTEMEL MAÇ KADROSU

Cezalı oyuncusu bulunmayan Orduspor'da Onur, Barral ve Selçuk Şahin sakat oldukları gerekçesiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Mor beyazlı takımın karşılaşmaya Fornezzi, Miguel Garcia, Ali, Agustin, Atila, Umbides, Şamil, Nizamettin, Monje, Stancu, Hasan onbiriyle çıkması bekleniyor. Karşılaşmasının bilet fiyat fiyatlarının ise, Vip 100 TL, kapalı 35 TL, maraton 25 TL, kale arkası ve misafir takım 15 TL olduğu açıklandı.


NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF