Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında D 100 karayolu Maltepe mevkii Kadıköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 FP 5751 plakalı otomobilin sürücüsü İlyas Arı (24) içinde iki arkadaşının da bulunduğu otomobilin kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil toprak alanda takla atarak yaklaşık 50 metre sürüklenip ters döndü.

Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobildeki Sezer Güler (22) ve Sinan Demirci'yi (19) ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Sürücü İlyas Arı'nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen Arı'nın yakınları büyük bir şok yaşadı. Gencin yakınları cesedin başında gözyaşı dökerken olay yeri inceleme ekipleri de kazanın oluş nedeniyle ilgili inceleme yaptı. Kazanın ardından D-100 Karayolu'nda trafik kontrollü olarak verildi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından İlyas Arı'nın cesedi cenaze aracına konularak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Üç gencin bir reklam tabelası firmasında çalıştıkları ve Tekstilkent'e boya numunesi almaya gittikleri belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan iki yaralının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.