Merkez Çukurova İlçesi Kurttepe Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yürüyüş yapanlar, bugün saat 12.00 sıralarında yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görünce, polise ve 112 Acil Servis'e ihbarda bulundu. Gelen sağlık görevlilerinin kontrolünde Mehmet Ali Yüzer'in öldüğü belirlendi.

Bölgede araştırma yapan polis, Mehmet Ali Yüzer'in 10 dakika kadar önce genç bir kadınla geldiğini belirledi. Görgü tanıkları, büfeden su aldıktan sonra otomobilini park eden Yüzer'in, 20-25 yaşlarındaki kadınla ağaçlık alana doğru ilerlediğini, bir süre sonra kadının yalnız olarak ayrıldığını söyledi.

Ekipler, çalışma yaparken Mehmet Ali Yüzer'in öldüğünü haber alan yakınları, geldi. Babalarının öldüğüne inanmak istemeyen oğlu Kemal Yüzer sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen Yüzer, "Babamın burada ne işi olur? Genç kadının yanında ne geziyormuş?" diye konuştu.

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemede, Mehmet Ali Yüzer'in vücudunda yara izine rastlanmadı. Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Mehmet Ali Yüzer'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine Yüzer'in yanında görülen 20-25 yaşlarındaki kadını bulmak için çalışma başlattı.