Gökyüzü resimlerinden oluşan dekoratif imajlı ışıklı tavan sistemlerinin isim, imalat ve uygulama tescillerini alarak bu alanda yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Misbah Limited Şirketi sahiplerinden Emrullah Yavuz, bugüne kadar Kocaeli, İstanbul ve Sakarya'da birçok Ceiling uygulaması yaptıklarını ve bu uygulamanın büyük ilgi gördüğünü anlattı. 

Ceiling'in asma tavanlarda uygulanan, dekoratif imaj görüntülü ışıklı, kısmi aydınlatma sitemi olduğunu da belirten Emrullah Yavuz, 2003 yılında bir müşterinin fazla ışık almayan çalışma ofisini daha ferah ve gün ışığı varmış hissi veren bir görünüme kavuşturma çalışması sırasında bulduklarını, bunu geliştirmek için 2 yıl atölyede arge çalışmaları yaptıklarını belirterek şunları söyledi: 

"Tavanda ışıklı manzara veya gökyüzü resmi oluşturmak için ışık yükseklik ayarlarlarını, ışığın resim üzerinde homojen bir şekilde dağılımını sağladık. Uygun resim seçimi, resimlerin ceiling akrilik paneli üzerine uygulanması, temizliği ve uzun ömürlülüğü,bütün ayrıntılar üzerinde titizlikle durarak çalıştık ve başardık. Arge çalışmaları sırasında müşteri uygulamaları da yaptık. Yaptığımız işin orjinalliğini ve çevremizde başka yapan ve tasarlayanlar da olmadığını görünce Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak 'Misbah CEİLİNG' olarak marka tescil belgesi aldık."



MB(MB/İD)