İl Koordinasyon Kurulu Nisan ayı Toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yatırım projelerinin görüşüldüğü toplantıya Vali Güner'in tepkisi dikkati çeki. Toplantı sırasında esneyen müdürlerin olduğunu gören Vali Güner, “Aramızda esneyenler var. Esneyen arkadaşlar lütfen gidip uykusunu alsın gelsinler. Biz Kırıkkale için çalışacağız. Valisi bu kadar gayret ederken, vali yardımcıları bu kadar gayret ederken kimsenin esnemesine de müsaade etmeyeceğiz. Esneyenler bizimle beraber olamaz" dedi. Vali Güner, basın mensuplarının esneyen müdürün kim olduğunu sorması üzerine ise birşey söylemedi.

HER ŞEY KIRIKKALE İÇİN

2012 yatırım programına 342 projenin girdiğini ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner, bu projelerin de 1 milyar 900 milyon lira olduğunu söyledi. Vali Güner,  “Şehrimiz açısından son derece önemli bir toplantıda birlikteyiz. Bu toplantının adına hep birlikte 'Her şey Kırıkkale için' diyerek başlamak istiyorum. Çünkü Kırıkkale'nin büyümesi ve gelişmesi sadece bizlerle değil hep birlikte yapılacak çalışma sonucunda oluşacaktır" dedi.

Projelerinin tüm Kırıkkale için olduğunu da belirten Vali Güner, "Fedakâr daire müdürü kardeşlerimiz, kaymakamlarımız ve bizimle beraber hareket eden ekibimizin özverileri sonucu projelerimiz Kırıkkale halkına sunulmuştur. Bu çerçevede köylü pazarından tutun da sulu tarıma kadar bunların hepsi Kırıkkale'de yaşayan yaşlımız, gencimiz, annemiz, babamız, hacımız, hocamız, bacımız ve gençlerimiz için uygulanmaktadır. Bizim için en yüce değer insana verilen değerdir. İşlerimizi bu felsefede yürüteceğiz" diye konuştu.



EG(AY/AAA)