Milas CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, Muğla İli Süper Amatör Küme Ligi’nde Milas’ı temsil eden Yeni Milasspor yararına yapılacak güreşlere, Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Gürsel Tekin ve Gökhan Günaydın ile milletvekilleri Tolga Çandar, Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan’ın da katılacağını söyledi. Özcan, ziyaret programının ayrıntılarının henüz netleşmediğini belirtti.

Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat da bu yılki deve güreşlerinin Yeni Milasspor yararına yapılacağını ve festival havasında geçeceğini kaydetti. Tokat, "Geçen yıl çimlendirdiğimiz Arena Stadı, iddia ediyorum, bölgenin en güzel seyir terasına sahiptir. Kim nereye oturursa otursun, güreşleri her bölgeden net olarak görebilir. Festival havasında geçecek güreşlere Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun da katılacak olması bir yandan Milasımızı onurlandıracak, bir yandan da etkinliğimiz taçlanacak" dedi.

Yeni Milasspor Başkanı Fikri Çıtak da Antalya, Çanakkale, Balıkesir, Denizli, Aydın ve Muğla bölgelerinden 150 devenin katılacağı güreşlere rekor sayıda seyirci beklediklerini belirtti.



OÇ(İÖ/SS)