Kaza, merkez Yüreğir İlçesi'nin Karataş Caddesi'nde geçen perşembe gecesi meydana geldi. Emekli posta dağıtıcısı olan Musa Terkeşli, otomobiliyle Karataş İlçesi'nde yaşayan bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra Adana'ya dönmek için yola çıktı. İddiaya göre, kent merkezine 10 kilometre kala aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine otomobil şarampole uçtu. Ters dönen otomobilde sıkışan Terkeşli olay yerinde öldü. Şarampole düşen otomobil ise fark edilmedi.

Musa Terkeşli'nin evine dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi ve polis tarafından aranan Terkeşli'ye 2 gün boyunca ulaşılamadı. Bugün sabah saatlerinde Karataş Caddesi'nden geçen bir kişi, Terkeşli'nin otomobilini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, aracın içinde sıkışarak can veren Musa Terkeşli'nin cesedini buldu.

Jandarma ekiplerince yapılan incelemenin ardından Terkeşli'nin cesedi otomobilden çıkartılarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Terkeşli'nin cenazesi otopsinin ardından götürüldüğü Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



FK(BK/CK)