Karlıova ilçe merkezi ile çevresinde yağan kar nedeniyle yolu kapalı olan 35 köyden 33'ünün yolu ulaşıma açıldı. Son olarak ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Karabalçık, 15 kilometre uzaklıktaki Çilligöl, 20 kilometre uzaklıktaki Viranşehir ve 12 kilometre uzaklıkta bulunan Dörtyol Köy yolları da yapılan çalışma ile ulaşıma açıldı.

İki dozer, 3 grayder ve 3 kepçenin tünel açarak bu köye giriş yapıldı. Bu köylerin yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, girilen her köyde vatandaşlarla konuşarak, sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Giriş yapılan köylerde hayvan yemi sıkıntısını çeken köylüler, yem bulmak için arayışlara başladı. Giriş yapılan koylörde hasta vatandaşları ziyaret eden Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı, "Devlet, her vatandaşın yanında olduğu gibi köylü vatandaşının da yanında ve hizmetindedir. Vatandaşlarımıza devletin sıcak yüzünü göstermek için burdayız. Bugün eğer burdaysak, devletin her vatandaşına eşit hizmet götürdüğünün göstergesidir. Köylü kardeşlerimizle yüz yüze görüştük. Hasta köylülerimiz ziyaret ettik, sıkıntılarını, sorunlarını dinledik. Onlar da bunları ilk ağızdan bizlere iletmenin mutluluğunu yaşadı. Bugün itibariyle yolu kapalı olan köy sayımız 2'dir. Bu 2 köyümüzün de yolunu açmak için yarın tekrar çalışmalara başlayacağız.