İzmir Bayraklı’da yeşil kartı iptal edildiği için Toplum Sağlığı Merkezi’ni tabancayla basarak rastgele ateş açan, bacağından vurularak yakalandıktan sonra karaciğer kanseri tedavisine cezaevinde devam etmek zorunda kalan Muhlis Barut’un evini son kez görebilmesi için umutlar tükeniyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Barut’un kızı Gönül’ün gözyaşlarından etkilenerek 'yapılacak bir şey varsa hızla yapılması' talimatını verdi ancak Barut’un İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki rapor sürecinin hala tamamlanmadığı öğrenildi.

GÖNÜL DE MAHKUM KOĞUŞUNA GİRECEK

Babasının peşinden İstanbul’a giden Gönül Barut, umutlarının iyice tükendiğini belirterek "Doktorların 'Yapılacak bir şey yok' diyerek cuma günü tekrar cezaevine sevkine karar vermesi beni yıktı. Adli Tıp’ı aradım ama onlar da sevk işini söyledi. Ben bugün izinlerimi aldım, cuma gününe kadar mahkum koğuşunda refakatçi olarak babamın yanında olacağım. Ondan sonra cezaevinde kendi başının çaresine nasıl bakacak bilmiyorum" dedi.

"SORARSA NE DİYECEĞİM"

Çok üzgün olduğunu, her an kötü bir haber gelecek diye çok korktuğunu da belirten Gönül, "Babamın karnı plates topu olmuş, şişmiş. Ayın 1’inden beri aç. Midesi hiçbir şeyi kabul etmiyor. Hala çıkacağını sanıyor. Şimdi bana soracak yine. Sorarsa ne diyeceğim? Cumhurbaşkanı devreye girince İzmir’e evimize gideceğimizi çok rahat şekilde söylemiştim. Ben nasıl anlatacağım şimdi? İçim yanıyor" diye konuştu.



BT(İÖ/SS)