İşadamı Necdet Aydın’ın, motosiklet tutkusu okul çağında ders kitaplarının arasında hobi olarak biriktirdiği motosiket resimleriyle başladı. İlk motosikletini, 10 yaşındayken okul harçlıkları ve yaz tatillerinde çalıştığı oto tamircisinden aldığı haftalıklarını biriktirerek aldığını anlatan Aydın, şimdi ise “motosikletin lumizini” olarak bilinen bir Honda Goldving sahibi. Piyasa değeri 80 ile 100 bin lira arasında değişen 155 beygir gücünde 1800 cc’lik motosiklette, hava yastığı, uydu telefonu, navigasyon, telsiz sistemi, koltuk ısıtma, geri vites ve ABS, ASR gibi fren sistemleri mevcut. Lüks motosikletine verdiği parayla neredeyse sıfır kilometre 4 otomobil alınabileceğini belirten Aydın, “Ancak bu tutku hiçbir şeyle ölçülemez” dedi.

Motosikletin kendisi için “Özgürlük” demek olduğunu ifade eden Aydın, “Harçlıklarımı biriktirip aldığım ilk motosikletimi hiç unutamam. Çok çalıştım şimdi durumum iyi, hayalini kurduğum motosikletin de ötesinde bir kategoriye sahip aracın sahibiyim. öğrenciyken, hep motosiklet resimleri biriktirip, kendimi onların üzerinde binerken hayal kurardım. Artık hayallerim gerçek oldu” diye konuştu.

Denizli Riders Kulübü’nün 32 üyesinden biri olduğunu belirten Aydın, “Her Çarşamba günü kulüpte toplanıp, çevre illere haftasonu gezileri düzenliyoruz. Gelecek yıl bir Avrupa gezisi de düzenlemek istiyoruz. Yaz aylarında da bir çok turumuz oluyor. Motosiklet tutkunlarını kulübümüze bekliyoruz” dedi.