Yarışmaya Türkiye, Çin, Ukrayna, Slovakya, Güney Kore, Kırgızistan, Moldova, Romanya, Rusya, Tataristan, Belarus, Portekiz, İtalya, Polonya, Gürcistan, Letonya, Ermenistan, Hollanda, Bulgaristan ve Kırım'dan katılan güzeller gün boyunca Bodrum'un beldelerinde dolaştı. Göltürkbükü ve Turgutreis beldelerindeki iki ayrı otelde havuza giren güzeller, sempatik hareketleri ile dikkati çekti. Güzellerin bikinileriyle havuz başında ve içinde yaptıkları provaları yürek hoplattı. Güzeller, daha sonra ise Gümbet Beldesi'ndeki Bodrum Lunapark'ta gondol, crazy dance, adrenalin max, kamikaze ve çarpışan arabalara binerek akşam saatlerine kadar eğlendi.

28 Eylül'de Sun Dance Residences Boutique Hotel'de, Ermeni Ashot Khactryan tarafından organize edilen yarışmada boy gösterecek güzeller, çeşitli etkinliklerle stres atacak.

Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan 20 yaşındaki Ceren Atak, "Yarışmada iddialı olabileceğimi düşünüyorum. Diğer ülkelerden katılan arkadaşlarım gerçekten çok iyiler. Bugün çok eğlendik, Bodrum'un çeşitli yerlerini gezdik, havuza girdik, güneşlendik ve şimdide lunaparka geldik. Yarın tekne turuna çıkacağız. Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.



SŞ(AÖ/SS)