TOKİ tarafından Teyyaredüzü Mahallesi'nde Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nin yanında yaklaşık bir yıl önce inşasına başlanan ve Aram İnşaat Elektrik firmasınca yapımı sürdürülen hastane inşaatında çalışan 15 işçi, paralarını alamadıkları için iş bıraktı. 11 gündür çalışmayan işçilerden Ali Kutbay, diğer işçi arkadaşlarını da Samsun'un Canik İlçesi'nden kendisinin getirdiğini belirterek, “Bu arkadaşların buraya gelmesine vesile olan benim. Paralarını alamadıkları için de haliyle bana yükleniyorlar. AK Parti İl Başkanlığı ve Başbakanlığı aradım ama hiçbir sonuç alamadık. Hep tamam diyorlar ama sonuç yok. Mağduruz” dedi. 

İşçilerden Muhterem Zengin de, “1,5 aydır buradayız. Ancak paramızı alamadığımız için 11 gündür de grevdeyiz. Hep oyalıyorlar. 'Ayın beşinde maaş vereceğiz dediler' ama hala yok. Bugün git yarın gel. Her gün erteliyorlar. Paramızı alana kadar buradayız. Kar da yağsa terk etmeyeceğiz. Bu zamana kadar da bir yetkili çıkıp bize bir şey söylemedi. Çok mağduruz” diye konuştu.

Ayhan Kutbay ile Ramazan Karaaslan da, “Bir kuruş para alamadık. Cebimizde çay parası yok. Evden para istiyorlar ama ne göndereceğiz? Yetkililer çözüm üretmiyor. Sürekli çalışan şantiye işçileri bile 5 aydır maaşlarını alamamış” dedi.