Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, İl Gençlek ve Spor Müdürlüğü ve Gebze Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Olimpik Gün Yürüyüşü’ne 7'den 70'e  binlerce sporsever katıldı. Kent Meydanı'nda başlayan yürüyüş ve koşuya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yönetim kurulu üyesi Levent Karataş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, Belediye başkan yardımcıları, Gebze Kent Konseyi yöneticilerin yanı sıra çok sayıda genç sporcu ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüş için Gebze Kent Meydanı’nda bir araya gelen spora gönül veren Gebzeliler'e hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, değişim ve gelişimin hızla sürdüğü, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gebze’de farklı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

Olimpik Gün yürüyüşüne katılan Gebzeliler, ayrıca alana kurulan platformda sahne alan müzisyenlerin çaldığı horon havasına eşlik ederek gönüllerince eğlendi.



MI(MB/SS)