Partisinin Yenişehir İlçe Teşkilatı tarafından dün akşam Hal Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Fatih Erbakan, Ak Parti Hükümeti’ne yönelik eleştirilerde bulundu. Türkiye ekonomisinin faiz, borç, vergi ve zamdan ibaret olduğunu söyleyen Erbakan, vergilerin yüksek olduğunu dile getirdi.

Erbakan, "Hükümet, ülke ekonomisini yönettiğini sanıyor. Ancak Türkiye'ye 9 yılda yapılan yatırım, 40 milyar dolar. Bu süreç içerisinde ödenen faiz ise 400 milyar dolar" diye konuştu.

"MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARTIRSAN SÜT KARIN AĞRITIR"

Konuşmasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan sütlere de değinen Erbakan, "Çıkmışlar televizyonda tartışıyorlar. 'Kabahat sütlerde miydi yoksa çocuklarda mıydı ?' diye. Kabahat gömlekte. Çıkartırsan Milli Görüş gömleğini, verdiğin süt karın ağrıtır" dedi.

"28 ŞUBAT'I YARGILADIM DİYEMEZSİN" 

28 Şubat soruşturması ile ilgili de değerlendirmede bulanan Fatih Erbakan, "Üç generali hapse tıkmakla, 28 Şubat'ı yargıladım diyemezsin. 28 Şubat, D8 projesi baltalansın diye yapıldı. Türkiye ABD'ye yaklaşsın diye yapıldı. Kısacası Milli Görüş yok olsun diye yapıldı. Böyle hesaplaşma olmaz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Erbakan'a konuşmasının ardından SP Yenişehir İlçe Başkanı Ziya Aydın tarafından kılıç hediye edildi.