Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen, 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' kapsamında 100 öğrenciye üniversiteye hazırlık kitapları dağıtıldı. Polisevi'nde düzenlenen kitap dağıtım törenine Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, müdür yardımcıları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, son günlerde okullarda artan terör olaylarını hatırlatarak, öğrencileri olaylardan uzak durmaya davet etti. Öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Likoğlu, şöyle konuştu:

"Birlik, beraberlik içerisinde doğusundan, batısına hiç yarım yapmaksızın bir bütünüz. Ne kadar bizi ayırmaya, bölmeye, birbirimize düşürmeye kalksalar da bu mümkün değildir. Çünkü bizler etle kemik gibiyiz, doğamızda ayrım olmaz. Atalarımız Çanakkale'de sırt sırta savaşarak bu toprakları bize emanet etmiştir. Bu nedenle bizim değerlerimiz var. Bu değerlerimizden uzaklaşırsak başkaların alet olacağız. Hiçbir ülke, hiçbir millet bizi bizden daha fazla sevemez. Bize hoşgörülü olurlar sonra bize tuzak kurarlar, bize yer verirler ama sonunda bizi parçalamak için sürekli oyunlar tezgahlar peşinde koşarlar. Bizler buna fırsat veremeyeceğiz. Bu ülkenin geleceğini en güzel şekilde yetiştireceğiz."

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Likoğlu, öğrencilere üzerinde Toplum Destekli Polis amblemlerinin bulunduğu kitapları hediye etti.



AL-ÖŞ (HK/AK)