" BEN DOĞRU DOKTOR İSTİYORUM. TEK İSTEDİĞİM BU "


Emine Erdoğan Küçükçekmece'deki bilgi evi açılış töreninden ayrıldıktan sonra kameraların karşısına geçen anne Özlem Taşoğulları, 5 yaşındaki Kardelen'in rahatsızlığını anlattı. Kızının damar rahatsızlığı sorunu olduğunu dile getiren anne, "Nereye götürdüysem yanlış tedavi yapıldı. Ben bunun doktorunu istiyorum. Maddiyat peşinde değilim. Maddi olarak birşey istemiyorum. Şu güne kadar harcamış olduğum parayla bu çocuğun tedavisi yapılırdı doğru doktoru bulabilseydim. Ben doğru doktor istiyorum. Tek istediğim bu. Emine Hanım'a da bunu söyledim zaten. Artık ilgilenir mi bizi yalnız mı bırakır bilemeyeceğim " dedi.

Bugüne kadar yanlış yöntemler uygulandığı için kızının yüzünün sağ tarafının bu hale geldiğini söyleyen Özlem Taşoğulları, "Kortizon tedavisi gördü. Bu da kitlenin büyümesine neden olmuş. Lazer yapıldı. Üç gün içinde yedi sekiz kez patlama yaptı. Ölümüne neden oluyordu. Şu ana kadar yapabildiğimiz hiçbirşey olmadı " diye konuştu. Özlem Taşoğulları, kızının anaokuluna devam edemediğini belirtti. Taşoğulları kızının rahatsızlığı yüzünden sosyalleşemediğini belirterek " Topluma sokamıyorum. Kendiyle barışık değil. Tedavi yapılırsa belki o da topluma karışır " dedi.

" HANIMEFENDİ 'YE GEREKİYORSA YAPILSIN" TALİMATI VERDİ


Emine Erdoğan'ın kızı Kardelen ile ilgilendiğini söyleyen Özlem Taşoğulları, "Kızım kendini geri çektiği için pek konuşmadı" dedi. Kendisine tedavi için bir söz verilmediğini söyleyen anne, bu rahatsızlığın tedavisi için yurt dışında hastaneler olduğunu duyduğunu belirtti.

Emine Erdoğan'ın kendisi ve kızıyla ilgilenilmesini söylediğini anlatan Taşoğulları, "Kaymakamımıza ilgilenmesini söyledi. Çocuk okula gidemediği için eve öğretmen gönderilmesini söyledi" dedi.

Konuyla ilgili konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise, kendilerinin belediye olarak Kardelen ile ilgilendiklerini belirtti. Bugüne kadar pek çok hastaneye gidildiğini söyleyen Yeniay, "Bir umut nerede varsa, umut nerede gözüküyorsa, elbirliğiyle oraya ulaşmaya sonuna kadar varız" dedi. Yeniay, Emine Erdoğan'ın gerekli talimatları verdiğini belirterek, "Duamız, talebimiz, inancımız bir umut belirmesi. Ondan sonra zaten gereği yapılır" diye konuştu.


PÇK-ÖA (FOTOĞRAF)