Olay, Kızılcahamam'ın Yenice Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan 4 katlı 16 daireli Çaylı Apartmanı'nın önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bina yöneticisi olan ve 3'üncü katta oturan Ersin Aydoğan, 4'üncü katta oturan emekli Başkomiser Durali Gürpınar'dan iddiaya göre uzun süredir ödemediği aylık 20 lira olan apartman aidatlarını istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine evine giden Gürpınar, ruhsatlı beylik tabancasını alarak geri döndü. Tabancayı görünce yolun karşısında bulunan kendi dükkanına doğru kaçmaya çalışan Aydoğan, Gürpınar tarafından sırtından vuruldu.

YERDE 8 KURŞUN SIKTI

Emekli Başkomiser Gürpınar, yere yığılan yönetici Aydoğan'a 8 kurşun sıktı. Evli, biri ilkokul 2'nci, diğeri ise 5'inci sınıfa giden 2 erkek çocuk babası Aydoğan olay yerinde can verdi. Cadde üzerinde kurşun sıkarak kaçmaya çalışan Gürpınar ise tabancasındaki kurşunun bitmesi üzerine Aydoğan'ın yakınları, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından yakalanıp, linç edilmek istendi.

Bu sırada bir bankada işlem yaptırırken olayı görerek koşan polis tarafından vatandaşların elinden güçlükle kurtarılan Gürpınar, gelen polis aracı emniyete götürüldü. Yönetici Aydoğan'ın cesedi ise 112 ambulansıyla hastane morguna götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



NT(AY/COŞ)