Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında, askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlama ve ardından çıkan çatışmada şehit düşen bekar Uzman Çavuş Soner Özdemir'in acı haberi, Çorum'un Osmancık İlçesi Kuzhayat Köyündeki evini yasa boğdu. 2 yıl önce Uzman Çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine katılan ve ilk görev yeri olan Hakkari'de şehit düşen Özdemir'in haberi, subaylar tarafından aileye verildi.

Acı haberle sinir krizi geçiren 5 çocuk annesi 61 yaşındaki Ayşe Özdemir gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren şehidin annesine sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Dün sabah oğluyla telefonla konuştuğunu söyleyen anne Özdemir, "Bu seninle son konuşmamız mı olacaktı? Oğlum bu acıya biz nasıl dayanırız. Bu ateş nasıl söner" diyerek ağıt yaktı. Köydeki komşuları da eve akın etti. Şehidin baba evine Türk bayrağı çekildi. 

ACI HABERİ HAYVANLARINI OTLATIRKEN ALDI

Çiftçilikle geçimini sağlayan ve hayvanlarını otlatmak için yaylada bulunan 63 yaşındaki baba Şemşit Özdemir'e ise acı haber yaylada verildi. Haberi alır almaz eve gelen baba Özdemir, "Vatan sağolsun" diyerek taziyeleri kabul etti.



MU(İS/AAA)