Uzun süredir aşkları ile magazin gündeminden düşmeyen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, evliliğe ilk adımı attı. Cem Yılmaz, sevgilisi Ahu Yağtu’yu babası Hasan Neşet Yağtu’dan istedi. Çift böylece evliliğe ilk adımı atarken, Hasan Neşet Yağtu DHA muhabirine konuştu. Hasan Neşet Yağtu, "İki ay önce eşim annesini kaybetti. İstanbul Marmara Üniversitesi’nde yoğun bakımda 15 gün yatan kayınvalidemin yanından bir dakika ayrılmayan Cem Yılmaz, önce eşimle tanıştı. Cem Yılmaz çok yardımcı oldu ve eşimi Ahu ile birlikte yalnız bırakmadılar" dedi.

'EVDE İKİ TARAFLI STAND UP GÖSTERİSİ VARDI'

Cem Yılmaz’ın tek başına kız istemeye gelmediğini, ama evlilik ile ilgili konuşmaların geçtiğini de belirten Hasan Neşet Yağtu şunları anlattı:

"İnsanlar çok sordu. 'Neden Cem Yılmaz’ın ailesi gelmedi' diye. Ama eşim Cem Yılmaz’ın ailesiyle konuşmuş, onlar da önümüzdeki zaman diliminde gelecek ve kızımızı isteyecekler. Basında çıkan 03.03.2012 düğün tarihlerini de ilk kez duyuyorum. Biz böyle bir şey konuşmadık. Cem Yılmaz’ın bize gelmesinin nedeni hem taziye, hem de tanışmaydı."

Cem Yılmaz’ın gecenin sonlarına doğru "Size baba diyebilir miyim?" diye sorduğunu söyleyen Yağtu, "Gece boyunca espriler havada uçuşuyordu. En sonunda Cem Yılmaz, bana o soruyu yönelttiğinde ben de 'hayır' dedim. Çünkü baba her zaman tektir. Ben onun sadece abisi olabilirim. Bu yüzden bana abi demesini istedim. Ama gece boyunca benim esprilerim daha komikti" diye konuştu.

'ADAM GİBİ ADAM'

Cem Yılmaz için 'Adam gibi Adam' tanımlamasını yapan Hasan Neşet Yağtu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kayınvalidemin vefat ettiği gün kızımın yanından ayrılmayan ve eşimin boynuna sarılıp 'başınız sağolsun' diyen Cem Yılmaz, eşimi ve Ahu’yu yalnız bırakmadı. İşte bu yüzden adam gibi adam. Cem Yılmaz ve kızımın mutluluğu için elimizden geleni yapacağız. Kızım da çok mutlu ve birbirlerini çok seviyorlar. Cem Yılmaz’ın ve Ahu’nun kariyeri onları ilgilendirir. Biz sadece onların mutluluğunu takdir ederiz."

'BEBEK ARABASINI 18 VİTESLİ ALSIN'

Emekliliğini yaşıyan Hasan Neşet Yağtu, "Bizim de torunlarımızı elimize alma vaktimiz geldi. Torun sevmek istiyoruz" derken, Cem Yılmaz’ın araba sevdasına da gönderme yaparak, "Ancak bebek arabasını 18 vitesli alsın. Biz yaşlıyız ancak öyle torunumla gezebilirim" dedi. Yıllardır Cem Yılmaz’ın şovlarını ekrandan seyrettiğini ama hiç yakından görme imkanı olmadığını ifade eden baba Yağtu, "Bizler emekliyiz. Buradan uçak bileti al. Sonra İstanbul’a git ve şovunu seyret. Sonra otelde kal ve tekrar İzmir’e geri dön. Bunlar bizim için fazla ama, ben de bir yemek ve kahvaltıya Cem Yılmaz’ın stand up gösterisini seyretmiş oldum" diye konuştu.



EA(İÖ/COŞ)