Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince Demirtaşpaşa Hamamı’nda yapılan denetime, Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı. Dündar, belediye olarak her sektörde, her alanda vatandaşın yanında olduklarını, kurallara uyan işletmelerle birlikte, daha kaliteli ve sağlıklı hizmetin sunulması çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

KURALLARA UYAN HAMAMA TEŞEKKÜR

Osmangazi'de halkın sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet almasına büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Dündar şunları söyledi:

"Bu amaçla hamamlara yönelik denetim ve eğitim çalışmalarını başlattık. Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan panoları asıyoruz. Bu panolarda termal tesislerden yararlanan vatandaşlarımızın sağlıklarının olumsuz yönde etkilenmemeleri için uyarılar yer alıyor. Tabi öncelikle işletmecilerimiz bu uyarıları yapacak. Bugün buraya geldik. Demirtaşpaşa Hamamı da hijyen kurallarına uyan, yasa ve kuralları uygulayan bir işletmemiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Başkan Dündar, açıklamalarının ardından Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan vatandaş bilgilendirme ve uyarı levhasını hamama astı.



NG(FK/COŞ)