Kaza, saat 12.00 sıralarında Bademli Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Burdur'dan Karamanlı yönüne giden 20 yaşındaki Arif Maktav yönetimindeki 06 VYG 41 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 25 yaşındaki Hüseyin Oflaz'ın kullandığı 15 DU 106 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Oflaz'ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada otomobildeki Cennet Oflaz olay yerinde hayatını kaybederken, kızı 5 aylık Zeynep Betül Oflaz ile 25 yaşındaki Vahide Nursel Tanrıkulu, 26 yaşındaki Yusuf Tanrıkulu ve sürücü Hüseyin Oflaz ile diğer otomobilin sürücüsü Arif Maktav çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık, güvenlik ve kurtarma ekipleri yaralılara yardım etmek için seferber oldu. Şarampole yuvarlanan otomobildeki yaralılar kurtarma görevlileri tarafından yola taşınırken, otomobilinde sıkışan Afif Maktav da kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk tedavisinin ardından yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralanan Yusuf Tanrıkulu ise tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazaya karışan sürücülerden Arif Maktav'ın ehliyetinin olmadığı ve 1.40 promil alkollü olduğu kaydedildi.