Olay, gece geç saatlerde Şanlıurfa’nın Bozova İlçesi'nde meydana geldi. Halit Özaydın ile amcasının oğlu Mehmet Özaydın arasında arazi anlaşmazlığından dolayı tartışma çıktı. Tartışma iki aile fertlerinin katılımıyla büyüyerek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga, ihbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerinin müdahalesi ile sonlandırıldı.

HASTANEDE KAVGA ETMEYE KALKIŞTILAR

Kavgada taş ve sopalara hedef olup, vücutları kan içerisinde kalan Recep, Ekrem, Halit, Ahmet, Halil ve Mehmet Özaydın, otomobil ve ambulanslar ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bozova'da meydana gelen olayda birbirini yaralayan taraflar, aynı hastanede karşılaşınca gerginlik yaşandı. Yeniden çıkabilecek kavgayı hastaneye gelen polisler önledi. Gerginlik üzerine polis, yaralı tarafları farklı hastanelere gönderdi.

Tedavisine başlanan yaralılardan Recep Özaydın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer 5 yaralı ise tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Güvenlik güçleri, yeni bir olay yaşanmaması için ailelerin yaşadığı Bozova'da güvenlik tedbirlerini artırdı.



(HK/CK)