Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde bıçaklanarak öldürülen Nazir Dalkılıç’ın cinayet şüphelisi 26 yaşındaki Ersin K., polisin yürüttüğü soruşturma sonucu yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri 5 bıçak darbesiyle öldürülen Dalkılıç’ın Diyarbakır’dan Bursa’ya çalışmak için gelen inşaat işçisi olduğunu belirledi. Bölgedeki güvenlik kamarası kayıtlarını da inceleyen polis, Dalkılıç’ın bölgede 30 yaşlarındaki bir kişi ile yürüdüğünü tespit etti. Telefon kayıtlarından Dalkılıç’ın en son Ersin K. ile görüştüğünü saptayan polis, şüpheliyi Dikkaldırım Mahallesi’ndeki evinde kanlı elbiseler ve suç aleti bıçakla birlikte yakaladı.

ORAL SEKS

Polise verdiği ilk ifadesinde suçunu kabul eden Ersin K., Nazir Dalkılıç'la Kent Meydanı’nda dün gece tanıştıklarını ve birbirlerinin telefon numarasını aldıktan sonra Bursaray’a binerek olayın meydana geldiği kavaklığa geldiklerini söyledi. Ersin K., "Burada bira içmeye başladık. Bana oral seks yaptı. Daha sonra benim de ona yapmamı istedi. Ben, 'olmaz' deyince aramızda tartışma çıktı. Bıçakladım ve kaçtım" dedi.

Ersin K. yarın adliyeye sevk edilecek.



BC(FK/COŞ)