Olay, 06.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir emlak şirketinde meydana geldi. T.T., özel bir hastaneye sol sırt, sol karın boşluğu ve sol kalçasından bıçaklanmış olarak götürüldü. İlk müdahalesi yapılan T.T., Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı.

TİNERCİLER NİŞANLIMI BIÇAKLAMIŞ

Genç kızı hastaneye götüren Uğur Dilekoğlu, olayı soruşturan polise, "Nişanlım, sabah yürüyüşe çıktı, tinerciler bıçaklamış. Haberim oldu, ben de alıp hastaneye götürdüm" diye bilgi verdi. Dilekoğlu'nun ifadesi üzerine sabah sporu yapılan Seyhan Nehri kıyısındaki Dilberler Sekisi'nde araştırma yapan ekipler, olayın iddia edildiği gibi yürüyüş sırasında olmadığını saptadı. Polisler, bıçakla yaralama olayını araştırırken, Dilekoğlu yaralıya müdahalede gecikildiğini ileri sürüp, doktor ve hemşirelere saldırdı. Doktorlar, çelişkili ifadeler verip, saldıran Dilekoğlu'ndan şikayetçi oldu.

İTİRAF ETTİ

Hastane polisi tarafından gözaltına alınan Uğur Dilekoğlu, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı görüşmede, Dilekoğlu, T.T.'yi kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Dilekoğlu'nun, alınan ifadesinde, "Aynı işyerinde çalışıyoruz. Aynı dairede birlikte kalıyoruz. Akşam alkol almıştım, sabah da telefonunda başkasından gelen aşk içerikli mesajlar gördüm. Beni aldattığını düşünerek kıskandım. İçeriğini sorduğumda, beni tersleyip, küfretti. Kendimi kaybetmişim. Bıçakladım, sonra da hastaneye götürdüm" dediği öğrenildi.

Hayati tehlikesi bulunan T.T.'nin, Genel Cerrahi Servisi'ndeki tedavisi sürüyor.


T.T.: Tülay Tokmakçı