Kavranoğlu, "Terörle mücadele devam ederken, hükümetimiz bu tür projelerle kalkınmaya devam edecektir. Terör hiçbir zaman bizim milletimizin gündemini belirleyemeyecektir" dedi.

Kuzeykent Mahallesi’nde düzenlenen İŞGEM binasının temel atma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu; Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş; Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz; MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar; Esnaf Odaları Birliği Genel Başkanı Bendevi Palandöken; Kastamonu Esnaf ve Sanayi Odası Birliği Başkanı Dursun Ergin, kurum ve kuruluşların önde gelen isimleri katıldı.

Törende konuşan Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, "Terörle mücadele devam ederken, hükümetimiz bu tür projelerle kalkınmaya devam edecektir. Terör hiçbir zaman bizim milletimizin gündemini belirleyemeyecektir. Terörle sonuna kadar da mücadelemizi sürdereceğiz" diyerek törer örgütünü lanetledi.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ise "Kastamonulular her alanda sanayileşmeyi başarmak zorundalar. Sanayileşmeyi başaramadığımızda başka şekilde bir yerlere gelmek mümkün değildir. Kastamonu’nun turizm potansiyeli, hayvancılık potansiyeli, ahşap potansiyeli var ama bununla birlikte sanayinin de belli bir noktaya gelmesi lazımdır. Merkezde bulunan bir organize sanayimiz var. Ona ilaveten iki tane organize sanayi de düşünüyoruz" diye konuştu.

Protokol konuşmalarından sonra temel atma töreni butona basılarak gerçekleşti.



EP(AY/SS)