Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim bölgesi Afyonkarahisar'da partisinin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. AK Parti il binasında düzenlenen törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, AK Parti milletvekilleri Halil Ürün ve Sait Açba, Belediye Başkanı AK Parti'li Burhanettin Çoban, İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve çok sayıda partili katıldı.

Burada partililere seslenen Bakan Eroğlu, Türkiye'nin Çin'den sonra en çok büyüyen ikinci ülke olduğunu, bunun da AK Parti Hükümeti'nin başarısını gösterdiğini belirtti. Türkiye'de geçen seçimlerde oy kullanan her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiğini belirten Bakan Eroğlu, "Yaptığımız hizmet ve yatırımlarla Türkiye'nin geri kalan yüzde 50'si de partimize oy verecek. Geri kalan yüzde 50 de artık AK Parti'nin namzedi" dedi.

BU BAYRAMIN 3 MÜJDESİ

Her bayramda Afyonkarahisar'a yapılacak yeni yatırımları müjdelediklerini aktaran Bakan Eroğlu, bu Ramazan Bayramı'nda da 3 müjde vereceklerini söyledi. 2007 yılından bu yana Afyonkarahisar'a 73 müjde verdiklerini hatırlatan Bakan Eroğlu, "Merkeze bağlı Çıkrık Beldesi'ne gölet ve sulaması, Çay- Eber regülatörü ve sulaması ile Afyonkarahisar Tıbbi Bitkiler Merkezi'nin projeleri tamamlandı. Bu 3 müjde hayırlı olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Eroğlu, tek tek partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında bir partili, Eroğlu'na üzerinde Bakan'ın resminin bulunduğu, Atatürk'ü Kocatepe'de tasvir eden el dokuması halı hediye etti. Bakan Eroğlu, daha sonra Şuhut İlçesi'ne geçti.



OB(HA/SS)