Faik KAPTAN/İSTANBUL, ATATÜRK Havalimanı, dört yıldan bu yana yürüttüğü çalışmalar sonucunda “ Engelsiz Havalimanı “ sertifikasını almaya hak kazandı. Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Müdürlüğü konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, 2009’dan itibaren yürütülen kapsamlı çalışmaların sonucunda engelli ziyaretçilerin havalimanında sorun yaşamadan her türlü hizmetten faydalanabileceği şekilde düzenlendi. TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, Engelsiz Havalimanı sertifikasını Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi’den aldı.


TAV İstanbul Genel Müdürü Ünlü “Türkiye’nin giriş kapısı olan Atatürk Havalimanı gerçekleştirdiğimiz kapsamlı uygulamaların sonucunda engelli misafirlerimizin her noktada diğer misafirlerimizle eşit koşullarda hizmet alabileceği şekilde geliştirildi. TAV Havalimanları olarak yolcu memnuniyetini birinci önceliğimiz olarak görüyoruz ve tüm yolcularımızın farklı ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak üzere 7/24 çalışıyoruz” dedi.

FK (FOTOĞRAF)