Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Öğretmenevi'de AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal'ın oğlu Mehmet'le Romen Radu- Ioana Diaconu çiftinin kızı Stela Elif'in nikah törenine katıldı. Yaklaşık 500 kişilik davetlinin katıldığı nikah töreninde Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir de hazır bulundu.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan Mehmet Önal ile İzmir'de özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Romen Stela Elif çiftinin nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Daşöz ile AK Parti Manisa milletvekilleri yaptı. Bir hafta önce Müslüman olduktan sonra Elif adını da alan gelin, güzelliğiyle dikkat çekti.

Arınç nikahın ardından yaptığı konuşmada, "Kendilerini tebrik ediyorum. Evliliğin uzun ömürlü, örnek olmasını, eşleri ve aileleriyle birlikte mutluluk içerisinde olmasını diliyorum. Biz Romanyalı kızımızdan memnunuz. Başbakanımız çocuk konusunda bir rakam veriyor. Ama ben rakam vermekten yana değilim. 3-5 dersem Romanya'dan gelen konuklarımız ne söylediğimi anlamayabilir" dedi.

Arınç konuşmasının ardından çiftin evlilik cüzdanını gelin Stela Elif'e verdi. Gelin de Arınç'ın elini öptü.



İlker KILIÇASLAN/MANİSA,



AÖ(SS)