Antalya'da 1 Mayıs kutlamalarının adresi Konyaaltı Caddesi oldu. Türkan Saylan Anıtı önünde gerçekleşen kutlamalara için sayıları 10 bine yaklaşan işçi, memur, mühendis, sanatçı, genç, kadın, çevreci öğle saatlerinde Aydın Kanza Parkı'nda toplanmaya başladı. DİSK, KESK, TMMOB tarafından organize edilen Antalya'daki 1 Mayıs kutlamalarına konfederasyonlara bağlı sendikaların Antalya şube ve temsilcilikleriyle birlikte Birleşik Kamu-İş'e bağlı şubeler, sivil toplum örgütleri, aralarında CHP, BDP, DSP ve Has Parti'nin de bulunduğu siyasi partiler, Alevi dernekleri, gençlik örgütleri ile kadın dernek ve dayanışma örgütleri katıldı. Antalya'daki kutlamalara katılmama kararı alan Türk-İş Antalya İl Temsilciliği'ne rağmen bağlı sendikalar Yol-İş, Tez Koop-İş, TÜMTİS, Belediye-İş Antalya'daki kutlamalarda yer aldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın da 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. Cerrah olan Başkan Akaydın, kalabalığın alana girişi sırasında sıcaktan bayılan bir genç kıza da ilk müdahaleyi yaptı. CHP Antalya milletvekilleri Yıldıray Sapan, Gürkut Acar ve Arif Bulut da kutlamalara katılan isimler arasında yer aldı.

Aydın Kanza Parkı'ndan saat 13.00 sıralarında yürüyüşe geçen grupların kutlama alanına ulaşması yaklaşık 1 saat sürdü. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Konyaaltı Caddesi'ndeki evinin tam önünde gerçekleşen ve son yılların en kalabalık 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Antalya'da en renkli kortej ise DİSK'e bağlı Kültür- Sanat Sendikası ile kutlamalara katılan Antalyalı sanatçı ve oyuncular oldu.

'Korkuya Karşı Özgür Tiyatro' yazılı pankart taşıyan ve Hacivat- Karagöz, saray soytarısı, palyaço kıyafetleri giyen, makyaj yapan sanatçılar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Şehir Tiyatroları yönetmeliğinin değişmesini sloganlarıyla protesto etti. 'Godot'yu Da Aldık Geldik', "To Belediye Or Not To Be Belediye', 'Seyirci Uyuma Tiyatrona Sahip Çık', 'Muhafaza Kar Sanat' yazılı dövizler taşıyan Antalyalı sanatçı ve oyunculara Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV bölümü öğrencileri de destek verdi.

Öğrencilerin 'Tinerci Gençlik, Ateist Gençlik İstiyoruz' sloganları dikkat çekerken, grubun Teomanpaşa Caddesi'nden yürüyüşü sırasında bir güzellik merkezinden iki travesti kendilerine alkışlarla destek verdi. Tatil için kentte bulunan turistler de yürüyüş sırasında karşılaştıkları kalabalığın fotoğraflarını çekti.

Antalya'da kutlamalara 'Antalya Barosu Avukatları' imzalı bir pankartla katılan avukatlar ise 'Eyvallah Etme' yazılı pankartla yürüdü. Avukatlar, "Paralı Yargıya Eyvallah Etme" diye slogan attı.

Kutlamaların yapıldığı alanda CHP ve TKP'li gruplar arasında kısa süreli pankart gerginliği yaşandı. Olayda taraftar birbirlerine pankart sopalarıyla vururken kavga büyümeden önlendi.

Alandaki kutmalar DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Matoş Konca, KESK Antalya Şubeler Platformu Başkanı Nurettin Sönmez ve TMOOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Vahap Tuncer'in gerçekleştirdiği konuşmaların ardından Sevinç Eratalay konseriyle devam etti.