Gölcük Yolu üzerinde bulunan bir restoran önünde gece saat 01.30 sıralarında maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Görevli olarak buraya gelen evli 1 çocuk babası polis memuru Ali Alemdar işlem yaparken, 1.83 promil alkollü olduğu belirlenen astsubay M.K. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü astsubay M.K. gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE TÖREN

Şehit polis mumuru Ali Alemdar için bugün Koacaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören yapıldı. Törene kucağında 1 yaşındaki kızı Şenay Alemdar gelen eşi Gülay Alemdar ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, İl Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, vali yardımcıları, emniyet şube müdürleri ve meslektaşları katıldı. Yapılan saygı duruşu ve konuşmaların ardından, şehit polis memurunun cenazesi memleketi Trabzon'a gönderildi. Ali Alemdar'ın yarın Araklı İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.



EA(MB/COŞ)