27 Haziran'da Ali Fuat Cebesoy Bulvarı'nda saat 17.41'de meydana gelen kazada, inşaat boya ustası Seyit Kılıç karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu başını orta refüje çarparak ağır şekilde yaralandı. Fren bile yapmadığı öne sürülen otomobil sürücüsü kaçarken, Seyit Kılıç olay yerine çağrılan ambulansla Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

MOBESE KAYDI YOK

İddiaya göre kaza sırasında bölgedeki elektriklerin kesik olması nedeniyle MOBESE kameraları kaçan otomobili görüntüleyemedi. Görgü tanıkları polise, kaçan otomobilin beyaz renkli Hyundai ix 35 model beyaz renkli olduğu bilgisini verdi. Polis her yerde bu otomobili ararken, Kılıç'ın yakınları bahse konu otomobilin olaydan hemen sonra bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdığını öne sürdü.

AKARYAKIT İSTASYONU KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

4 çocuk babası Seyit Kılıç'ı komaya sokan kazanın aydınlatılması için seferber olan kardeşi Mesut Kılıç, "Kaza anında MOBESE kameraları elektrik kesintisi nedeniyle çalışmıyormuş. Ancak Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası kayıtlarına ulaştık. Kazayı beyaz renkli otomobilin yaptığını belirledik. Görgü tanıkları da beyaz otomobilin hatalı sollama sonucu ağabeyine çarptığını söylediler. Bu olayın aydınlatılmasını ve sorumlusunun cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.