Keşan Yeni Mahalle'de orta gelirli vatandaşlara yönelik olarak inşa edilen TOKİ Şantiyesi’nde çalışan inşaat işçisi 23 yaşındaki Ferhat Uğur, çalışırken bir anda dengesini kaybederek 2’nci kattan düştü. Çevrede bulunan diğer işçilerin yardımıyla özel bir araca bindirilen ve Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen Uğur, burada tedavi altına alındı.

KARDEŞİ OLAY ÇIKARDI

Ferhat Uğur’un kardeşi 20 yaşındaki Resul Uğur da hastaneye gelerek, ağabeyini görmek için acil servise girmek istedi. Müdahale sırasında kendisini içeri almayan güvenlik görevlilerini tartaklayan Resul Uğur, daha sonra kapıyı kırarak içeriye girdi. Ağabeyini gören Uğur, arkadaşları tarafından sakinleştirilerek koridorda beklemeye başladı. Doktorların ağabeyi ile ilgilenmediğini öne süren Resul Uğur, sedyede yatan ağabeyinin yanında doktor olmamasına sinirlenerek sağlık çalışanlarına saldırdı.

Çıkan olaylar nedeniyle çok sayıda polis ekibi acil servise geldi. Uğur, acil servis bahçesinde de çalışanlara, güvenlik görevlileri ile kendisini sakinleştirmeye çalışan ve bulunduğu yerden uzaklaştırmak isteyen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislere de saldırarak, hakarette bulundu.

Olayların yaşandığı sırada görüntü almak isteyen basın mensupları da işçiler tarafından tehdit edilerek görüntü almaları engellenmek istendi. Yaralı Ferhat Uğur ise Edirne’de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST KALDI

Polis ve sağlık çalışanları Resul Uğur’dan şikayetçi olmazken, kamu malına zarar verdiği için ifadesi alınan Resul Uğur ardından serbest bırakıldı.



ÜY(LK/COŞ)