Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, yapımcı şirketin talebi üzerine aksiyon sahnelerinin çekileceği, altından demiryolu geçen Kasım Gülek Köprüsü'nü 17- 26 Mart ile 5- 6 Mayıs tarihleri arasında trafiğe kapatma kararı almıştı. Serinin 24'üncü filminin 15 dakikalık bölümünün çekildiği Adana'da, ilk etapta 10 günlüğüne gündüz 12 saat süreyle trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanmıştı. İstanbul'daki çekimlerin yaşanan fırtına nedeniyle sarkması üzerine Adana'da iki günlük çekim programı da bugün uygulanmaya başlandı.

Kentin kuzeyinden kent merkezine ulaşmaya çalışan sürücüler, Cemalpaşa kavşağında yolun kapatıldığını görünce zorunlu olarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı takip ederek Fuzuli Caddesi ve Mücahitler Bulvarı'ndan kent merkezine ulaşım sağladı. Bu güzergahlarda aşırı trafik yoğunluğu yaşandı. Sürücüler, kavşaklarda uzun süre kırmızı ışık beklemek zorunda kaldı. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kentin dört bir yanında billboardlarda çeşitli etkinlikleri duyurduğuna dikkat çekenler, ana arterin ulaşıma kapanması konusunda yine duyuru ve bilgilendirme yapılmamasına tepki gösterdi.

Sürücüler trafik çilesi yaşarken, köprü üzerinde oluşturulan sette James Bond'u canlandıran Daniel Craig'in dublörü, motosiklet sahnelerinde oynadı. Köprü üzerinde oluşturulan suni trafik, yerine göre hareket ettirildi. Yaklaşık 5 saniye süren sahne için defalarca çekim yapıldı. Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 35 dereceyi bulduğu kentte devam eden çekimlerin ne kadar süreceği, çekimlere Daniel Craig'in katılıp katılmayacağı ise açıklanmadı.