Akçakoca'nın Tahirli Köyü'nde yaşayan Nasiye Eroğlu, geçtiğimiz Çarşamba günü öğle saatlerinden evinden ayrıldı. Psikolojik tedavi gören Nasiye Eroğlu'nun bahçeye gittiğini düşünen çocukları bir süre sonra dönmemesi üzerine çevrede aramaya başladı. Bahçe, tarlalar, ormanlık alanda yapılan aramalara rağmen Nasiye Eroğlu bulunamadı. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, köpeklerle ormanlık alanda ve köyde Nasiye Eroğlu'nu bulmaya çalıştı. Sahilde de yapılan aramalara rağmen Nasiye Eroğlu bulunamadı.

İsmail Eroğlu eşini aramaya devam ettiklerini belirterek, "Çarşamba günü köydeki evden ayrılıp Akçakoca'da bulunan evimize gittim. Evin doğal gaz tesisatını yaptıracaktım. Eşim gayet iyi görünüyordu. Çarşamba gününden beri kayıp. Hala arıyoruz" dedi.

Tahir Eroğlu ise annesinin bulunması için fotoğrafının bulunduğu broşürleri her yere astıklarını belirterek, "Depresyon ilaçlarını vermek için odasının kapısını tıkladığımda kapının kilitli olduğunu fark ettim. Zorla açtırarak mutfakta birşeyler yemesini istedim. Yemek yemedi, ilaçlarını içti. Kendisiyle biraz oturduk. Akşam ne yemek yapayım? diye sordu. Daha sonra ben bahçeye indim. Komşumuz annemi sordu, bende evde olduğunu söyledim. Komşumuz eve baktı, annemin evde olmadığını söyleyince o günden beri kendisini arıyoruz" diye konuştu.



AY(MÇ/AK)